Kom langs!
Opening nieuw pand
zaterdag 2 november

Ons werk

Wat wij doen

Samen duurzaam en eerlijk bouwen

Kempisch, landelijk, monumentaal of modern; utiliteits-, recreatie- of appartementenbouw… Als bouwer hebben wij niet één specialisme, maar meerdere. Beton- en houtwerk, grote gebaren of gedetailleerde stijlelementen, we zoeken altijd voor u naar de juiste combinatie. Die afwisseling en uitdaging is wat ons werk zo mooi maakt!

Hoe groter uw idealen zijn, hoe belangrijker het is om ze te koesteren. Te bewaken zelfs. De uitdaging is niet het ontwerpen, of het bouwen. De uitdaging is het realiseren van wat u voor ogen had, op de manier en binnen de voorwaarden die belangrijk zijn voor u. Daarin heeft Van Middendorp een eigen visie. Door zo vroeg mogelijk in het realisatieproces ideaal en praktijk met elkaar te verbinden, sluiten we teleurstellingen uit. Sterker nog: creëren we verrassingen en bijzondere resultaten.

Duurzaam bouwen is bouwen met het oog op de toekomst. Wij geven daar samen met uw architect graag concreet invulling aan. Zo kunnen we diverse bouwmaterialen en producten toepassen die verantwoord geproduceerd zijn en geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Bouwt u passief, energieneutraal, bijna energieneutraal (BENG) of nul-op-de-meter? Het gaat er niet om of we het kunnen. Het gaat erom hoe we het doen. Ervaring en kennis van details leveren het juiste resultaat op. Heeft uw pand een warmtepomp-installatie, een WTW ventilatiesysteem, zonneboilers of zonnepanelen? Samen met onze installatietechnische onderaannemers hebben we reeds vele projecten met deze toepassingen op onze naam staan.

Wat zijn uw wensen? We denken graag met u mee!

Zien wat wij doen? Bekijk dan onze bedrijfsfilm.


Bedrijfsfilm Bouwbedrijf van Middendorp

Hoe wij werken