Kom langs!
Opening nieuw pand
zaterdag 2 november
Het is geen droom, het is uw huis. Bekijk onze projecten
Bouwen is de stap van dromen naar wonen. Bekijk onze projecten
Huizen om in weg te dromen, rust. Bekijk onze projecten
Bouwen is dromen tot leven brengen. Bekijk onze projecten

Ruimte voor idealen

We hebben allemaal ruimte nodig om ons terug te trekken. Een basis waar we kunnen genieten, ontmoeten en weer opladen. Het is misschien wel de belangrijkste plek in ons leven. We geven die ruimte op onze eigen manier vorm, naar onze specifieke wensen en idealen. Die plek moet perfect zijn. Gerealiseerd met alle aandacht voor kwaliteit en vakmanschap. Kloppend tot in het kleinste detail en tot op het laatste stijlelement. Want u stelt hoge eisen aan zo’n bijzondere plek. Dat komt goed uit. Want dat is wat we bij Van Middendorp doen.

 


Wie wij zijn Wat wij doen Hoe wij werken
Meer weten of vrijblijvend advies? Bel Kees van Middendorp 0318 59 64 50

Projecten

Bouwen begint met samen dromen over het eindresultaat. Samen filosoferen over de mogelijkheden. Brainstormen over oplossingen, ideeën uitwisselen, plannen maken. Want er is maar één ding dat opdrachtgevers en bouwers dicht bij elkaar brengt. En dat is een gezamenlijk doel.

Alle projecten

Een betekenisvol gebouw, in ons geval een nieuw huis, breng je samen tot stand. Met elkaar schep je een plan en met elkaar zet je dat om tot een werkelijkheid. Samen dus, met veel aandacht en - als het goed is - met veel liefde. Ik geloof erin dat alleen op deze manier iets wezenlijks tot stand kan worden gebracht.
Bij de Gelderse Vallei villa is dat fantastisch gelukt! Dankbaar ben ik voor de prachtige opdrachtgevers die ik bij deze opdracht getroffen heb en het mooie proces dat we samen hebben doorgemaakt. Dankbaar ben ik ook voor de inzet van alle betrokkenen die een bijdrage hebben geleverd tijdens het uitvoeringsproces. Projectleider, voorman, timmerman, metselaar, loodgieter, elektricien, enzovoort, iedereen heeft een stukje van zichzelf in dit werk gelegd. Ik ben trots op wat we met elkaar tot stand hebben gebracht.

Marcel Rood - Rood Architecten - Amsterdam

Een gesprek over de mogelijkheden? Rond de tafel met uw ontwerp? Inspiratie en advies nodig?

We ontvangen u graag.